Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Fortælling om og rundvisning på Sostrup Slot onsdag d. 20/7 kl. 14-15

Få et fascinerende indblik i Sostrups historie og se de smukke bygninger og omgivelser. To engagerede historiefortællere Jens Daugaard og Kim Jacobus Paulsen viser rundt på Sostrup Slot og fortæller om de tidligste bedrifter, om slægternes storhed og fald, og om tiden frem til i dag. Entré: 55 kr.


Sostrup Slot.
Om de to foredragsholdere:
Lokalhistoriker Jens Daugaard har i mange år beskæftiget sig med lokalhistorie, herunder selvfølgelig også med Djurslands mange slotte og herregårde. Jens bor i Grenaa. I de seneste år har hans interesse og fokus specielt været på Sostrup, som han jævnligt holder foredrag om.
Historiker Kim Jacobus Paulsen har arbejdet på flere museer og skrevet flere bøger. I dag lever han af at formidle i hele landet. Kim bor i Gjerrild og har lavet en app til mobiltelefoner, der fortæller historier fra landsbyen. I forbindelse med udarbejdelsen af app-en fik han mulighed for at fordybe sig i Sostrups historie.

Det er hér dét sker:
Sostrup Slot
Maria Hjerte Engen 1
Gjerrild pr.
8500 Grenaa
Tlf: 20439155
www.sostrup.dk

Kilde: Sostrup Slot.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam