Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Musketerfestival - en unik musikalsk oplevelse i Pavillonen i Grenaa søndag d. 22/11 kl. 19

Kulturhuset Pavillonen slår dørene op for genbrug af konceptet med pay per view denne aften, - betal hvad du synes koncerten er værd: 10 kr., 20 kr. , 50 kr. eller... så er det ikke entreen der kommer i vejen. Billetter sælges ved indgangen. - Det bliver en aften hvor alt musikalsk kan ske ! - Der kommer musikere fra Djursland, Århus, Sønderborg, København m.m. Et væld af gode musikere kommer til Pavillonen, spiller sammen på kryds og tværs i nye sammenhænge - ikke meget er planlagt på forhånd, men de musikere der kommer, er super dygtige.


Kresten Osgood.
"I Pavillonen er vi rigtig glade for at kunne lægge rum til denne form for musikalsk fri rum eksperiment, hvor etablerede musikere møder hinanden på nye måder i en musikalsk smeltedigel, det uventede bliver til det man nyder at vente på... En for alle alle for en ! - En aften hvor musikken i den grad er sammenhængskraften..." udtaler Jesper Jul fra Pavillonen og Bo Jacobsen fra DMF Djursland, der begge er ophavsmænd til arrangementet. Showmaster er Kresten Osgood.

Trommeslager musikalsk altmuligmand, TV-smagsdommer 2012, Ken Gudmand, prismodtager 2013, foruden internationalt anerkendt jazzmand, en hvirvelvind af en ildsjæl og igangsætter, vil lede slagets gang med alle mulige gakkede påhit og stor seriøsitet.

Forvent det uventede - Et musikalsk træf hvor spændende musikere fra nær fjern, fra mange forskellige genrer og egne af landet mødes under overskriften "En for alle, alle for En" med inspiration og festlige ideer som det bærende element. Et væld af talent og musikalitet, lige fra proffe koryfæer til musikskoleelever, der mødes for at skabe en uforudsigelig underholdende begivenhed, hvor indholdet kan være alt fra Samba, Swing, Reggae, Jazz, Blues, Folk, Country mm, iklædt humor og et højt musikalsk niveau, hvor kærligheden til musikken er det vigtigste.

One Night Unite !

Det er hér dét sker:
Pavillonsalen
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam