Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Koncert med Yates Og Kleist Duo i Biograf- og Kulturhuset Kom-Bi i Hornslet lørdag d. 18/4 kl. 15

Rå jazz, blues og salmer. Yates & Kleist Duo præsenterer deres vidtfavnende repertoire med melodier og sange fra råswingende jazz, lækker blues til numre med salme-karakter. Yates & Kleist Duo har spillet og optrådt sammen i 15 år og er tillige medlemmer af aarhusianske East Coast Jazz Band - det lover godt for en både hyggelig og gennemmusikalsk eftermiddag med højt humør, swing og smægtende toner.


Storm Kleist.
Esben Yates spiller klaver og synger; Storm Kleist synger og spiller på trompet, flygelhorn og trombone. De serverer deres musikalske lækkerbiskner med masser af glimt i øjnene og små referencer til det "virkelige liv" - og med dyb respekt for og kærlighed til musikken.

Esben Yates og Storm Kleist er begge fornemme repræsentanter for de djurslandske musikskoler. Det er her, de er begyndt, her de trådte deres musikalske børnesko, inden de videreuddannede sig på konservatorier i ind- og udland og - ikke mindst - ude på spillestederne i forskellige bands inden for så forskellige genrer som jazz, salsa, reggae, funk, blues, folk, pop-rock, jive, rockabilly... samt klassisk musik og salmesang ved kirkens højtider !

Matinéen er arrangeret i samarbejde mellem Kulturskolen Syddjurs og Kom-Bi - og med støtte fra Syddjurs Kommunes Kulturpulje.

Entré:
60 kr. - Dog kun 45 kr. for medlemmer. Prisen er inklusive kaffe / te og kage i pausen.

Det er hér dét sker:
Kom-Bi
Nyvej 3
8543 Hornslet
Tlf: 86994265
www.kombi.dk

Kilde: Kom-Bi.

Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam