Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Kom til Brunch & Jazz i Pavillonen i Grenaa søndag d. 28/9 kl. 11

Rundt om flygelet med den anmelderroste Jazzsangerinde Lone Boyd, som er gået i musikalsk samarbejde med den ligeså anmelderroste jazzpianist Martin Schack. Første gang jeg spillede med Martin, var jeg helt sikker på at det IKKE var sidste gang. Hans legende, nysgerrige, kreative tilgang til musikken, samt hans utrolige nærvær og smittende spilleglæde er utroligt inspirerende for mig som sanger. Jeg er selv en meget impulsiv og intens sanger og Martin giver mig det modspil, der gør at jeg både trygt kan læne mig op ad hans spil, samtidig med at man får det musikalske indspark, der gør at det hele får lige lidt mere nerve.


Lone Boyd agerer diva på divan.
Lone Boyd overbeviser om sit talent. Når de hundesvære Youve changed og Bernstein klassikeren Some other time forløses så fint og stramt som her er teknikken afgjort helt i orden. Og desuden har Boyd et let og luftigt udtryk og en afspændt swingfornemmelse. Boyd bevæger sig gennemgående i et behageligt mellemleje med en varm og klangfuld stemme. Måske allerfinest i en version af Goodmorning heartache som swinger henrivende med et fint strejf af melankoli.

Brunchen består af:
Kaffe eller te ad libitum, Udvalg af rundstykker, Rugbrød, Smør, Forskellige hjemmelavet marmelader, Skinke, Lun leverpostej, Dansk Mammen ost, Fransk landbrie, Bacon, Små ristede pølser, Røræg, Frisk frugt, Tørret frugt, Pandekager med sirup og sukker, Appelsinjuice, Æblejuice, Isvand.

Entré:
130 kr. i forsalg eller 150 kr. ved indgangen.

Det er hér dét sker:
Kulturhuset Pavillonen
Kærvej 11
8500 Grenaa
Tlf: 86321633
Fax: 86321354
kulturhuset@pavillonen.dk
www.pavillonen.dk

Kilde: Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam