Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Litteraturcafe ved sognepræst Lene Hauge i Hornslet Sognegård fredag d. 26/9 kl. 10-12

Den sidste fredag formiddag hver måned, med undtagelse af juli og december, mødes man i sognegården. Her diskuteres månedens bog. Bøgerne gennemgås ikke som et litteraturforedrag, men der diskuteres, hvad de siger os om det at være menneske, og hvad de siger om den kristne tro, der på forunderlig vis ligger mere eller mindre tydelig som skjult eller direkte baggrundsstof for de allerfleste af bøgerne. Deltagerne plejer at byde ivrigt ind med, hvad bogen har fået dém til at tænke over, og ofte diskuteres der relevante etiske emner, som bøgerne lægger op til. Der snakkes løbende om, hvad deltagerne kunne have lyst til at læse, og man skifter lidt mellem forskellige genrer.


Bøger at blive klog på og af.
Bøger at blive klog på og af. Lene Hauge sørger for at bestille bøger hjem og kommer også altid med et par ord om den næste måneds bog, så deltagerne ved, hvad de skal kigge særligt efter. Det hele foregår over en kop kaffe og et rundstykke til 20 kr.

Har du lyst til at være med, er du meget velkommen. Du bedes kontakte sognepræst Lene Hauge først, via e-mail til lmkh@km.dk eller via opkald på telefon 86119106. Hun vil så sørge for at bestille bøger hjem fra biblioteket til alle.

Det er hér dét sker:
Hornslet Sognegård
Rodskovvej 4
8543 Hornslet
Tlf: 86994095
www.hornslet-sogn.dk

Kilde: Hornslet Sognegård.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam