Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Foredrag om rejser Jorden rundt på Rampen i Ebeltoft tirsdag d. 23/9 kl. 19

For dig, der drømmer om at komme ud og opleve verden: Kom med på en eventyrlig rejse gennem Sydafrika, Nepal, Indonesien og Australien og bliv inspireret til din egen store rejse ud i verden. To af Jysk Rejsebureaus mest erfarne rejsekonsulenter, Brian og Peter, fortæller om deres bedste rejseoplevelser i en blanding af vidt forskellige rejseeventyr fra hele verden. Foredraget er for dig, der tænder på bungy jump, safari, rafting, surfing, frivilligt arbejde, vulkan trek, faldskærmsudspring, storbyen Sidney, kultur med masser af stammefolk, verdensklasse dykning, lækre strande og mødet med en masse nye mennesker over hele verden.


Rejser Jorden rundt.
Entré:
Der er Gratis entré, men husk tilmelding, da der er begrænset antal pladser !. - Tilmeld skal ske til Ebeltoft Bibliotek (tlf. 87535710).

Arrangør:
Arrangeret i samarbejde med Jysk Rejsebureau af Syddjurs Bibliotek, Vestervej 17, 8400 Ebeltoft, Tlf: 87535710, Fax: 89521355, www.syddjurs-bibliotek.dk

Det er hér dét sker:
Rampen
Garverivej 2
8400 Ebeltoft

Kilde: Syddjurs Biblioteker.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam