Nr-djursportalen.dk

Tak til
 






  
05/05 2023

Hør hvorvidt der er en naturlig forklaring på fugles træk, på Ørsted Bibliotek torsdag d. 24/4 kl. 19

"Fuglene flyver i flok - når de er mange", synger Poul Dissing i Benny Andersens "Se, hvilken morgenstund". Trækfugle er et udbredt fænomen i Danmark, som optager mange mennesker. For eksempel har aldrig så mange danskere som nu taget til marsken for at opleve sort sol. Men hvad er det, der er så facinerende ved trækfuglene? Seniorforsker ved institute of BioScience, Aarhus Universitet, Mark Desholm, vil fortælle om de mange trækfugle, der opholder sig i Danmark på forskellige årstider og om dem, der kommer forbi under deres rejse.


Sort sol.
Mark Desholm vil fortælle om, hvordan fuglene finder sammen, navigerer, deres ruter, om deres biologi, farer undervejs og meget mere. Denne aften bliver du meget klogere på fuglelivet i Danmark. Om deres adfærd er mystik eller om der er en naturlig forklaring.

Arrangør:
Rougsø Folkeuniversitet.

Entré:
50 kr. Tilmelding via www.folkeuniversitetet-rougso.dk eller på Auning Bibliotek, tlf. 89594300 eller Ørsted Bibliotek, tlf. 86488548.

Det er hér dét sker:
Ørsted Bibliotek
Rougsøvej 73 B
8950 Ørsted
Tlf: 86488548
www.norddjurs-biblioteker.dk

Kilde: Ørsted Bibliotek.

/Bjarke.


 

Tak til
 

Kort Nyt

Indsend dine egne nyheder og læserbreve til:
nyheder@djurslands.net

Vi mangler frivillige, der har lyst til at arbejde med nyheder på hele Djursland. Skriv til redaktion@djurslands.net hvis du vil give en hånd med.

Nyhedsstrøm

RSS nyhedsstrøm
Hent nyhederne fra din egen nyhedslæser eller vis dem pÃ¥ din hjemme­side.

Net Nyt
Problemer med din opkobling? - Check Netstatus her

Download programmer for sikring af din PC - her

Brug for antispam til din mailserver - antispam